Den lata vägen till rikedom?

Det finns ingen latmask som blivit rik. Man måste själv, på ett sätt eller annat.. börja med att ”så ett frö” innan man med tiden blir rik. Du ska inte förlita dig på lottovinst eller skattekistor under regnbågarna. Det krävs driv och sund intelligens, för att blir ekonomiskt oberoende. Däremot är det inte någon hemlighet, att man inte måste vara ett geni för att bli förmögen. Till och med dumbommar, de som äger en framgångsrik YouTubekanal kan bli förmögna. Jag tänker inte nämna något namn 😉

Det handlar mycket om att använda en talang man besitter, för att skapa sig förmögenhet. Låt mig kalla honom herr X. Herr X är duktig på pladdra, äger en framgångsrik YouTubekanal, där herr X bara står framför uppmonterad videokamera och pladdrar om aktier och börsen. Herr X tjänar $10,000 per vecka efter skatt.
Det kanske kännas orättvist om man går till ett vanligt knegarjobb, som betalar 1/10 av det beloppet. Men så är verkligheten idag, under den ”moderna samhällssfären”.

De som är duktiga på underhålla andra och marknadsföra kan med andra ord, bliva snuskigt förmögna. Medan folk som jobbar inom vården och exempelvis lärare är underbetalda. Det är bara att bita i det sura äpplet och antingen byta yrkesinriktning, eller att starta egen verksamhet. Om du gör det sista, då önskar jag dig ett stort lycka till!

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *