Jag Kan Inte Bli Rik

Jag har läst artikeln med Warren Buffett många gånger nu, den om hur Buffett menade att emotionell stabilitet är mycket viktigt för att lyckas i livet. Det betyder med andra ord, att jag inte kommer starta eget. Jag är inte tillräckligt emotionellt stabil. Detta sjönk in för mig under gårdagskvällen. Jag har ADHD och det betyder att jag inte är tillräckligt stabil för att driva enskild firma.

Jag hade fått problem med att föra bokföring och fokusera på marknadsföring. Då min uppmärksamhetsförmåga är urusel!

Nu vet jag det, och kan släppa den delen om mina drömmar. Andra drömmar jag haft är att bli uppfinnare, låtskrivare eller filmregissör. Kanske skulle någon av dessa passa bättre.. Men att bli rik är nog bara att glömma.. 😀

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *