Rikaste

Jag har insett att jag har för många domännamn. Jag har sett dessa som investeringar i många år men det är ingen som knackar på dörren och vill köpa någon. Och jag har inte sålt något domännamn på många herrans år. Det blivit utgifter, inte tillgångar!

Så är det väl med det mesta man investerar i.. förutom börsen då. NFT-konst är bara massa manipulation från skaparna och köparna. Domännamn är säkert liknande. Folk säljer till kolleger för att haussa priset. Det kommer alltid finnas mycket fula trick och rackarspel där det finns pengar att tjäna.

Jag äger både Nystarta.se och Investerande.se. Men jag ska låta de två utgå. Då jag tycker att Rikaste kan vara en allt i ett webbplats för privatekonomi, företagande och pengar. Jag kan baka in investerande och företagande med Rikaste. Därför är jag en stor fantast av breda varumärkesdomännamn. Inte så mycket för kategoriserande domännamn. Som typ Nystarta.se, vilket bara kan handla om företagande och att nystarta bolag. Det funkar inte med Sverige, därför Sverige är för litet för att kunna bygga en större verksamhet med ett sådant nischat domännamn.

Just med Rikaste vill jag titta efter snygga WordPressteman, så jag kan bygga en mycket snygg webbplats. Just nu är som du märkt, bara en blogg.

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *