Sverige är för litet för mig

Jag säger som Zara larsson, ”Sverige är för litet för mig”.. Jag kommer nog aldrig utveckla Rikaste.se, det får förbli en blogg som den är nu. Det är så svårt att tjäna större summor kosing om man bara ska riktar till svenskar. Tänk efter lite. Sverige har 10 miljoner invånare och USA har 320 miljoner invånare.

Man kan alltså tjäna 30X belopp med en hemsida som är på Engelska. Jag ser detta misstag ofta på www.WN.se. Många äger flertal punktsedomäner som är toknischade och riktar sig till svenskar. Sist var det någon som undrade vad Styv.se och Rabies.se är värda.

Styv kan man ju säja Viagratabletter men inget domännamn man bygger ett varumärke med. Är du mycket skicklig toppar en sådan hemsida med omsättning på 50,000kr per månad. Mer kan du inte tjäna! Och då har du slitit hårt som ett djur… nej, lägg bara ner med svenska domäner och fokusera på punktcom och Amerika!

Jag tjänar inga pengar idag online. Men jag planerar att ”plantera träd” bara på skoj. Det är med välgörenhetstema jag jobbar. Att skapa så mycket värde, så att jag kan få nyhetssidor att skriva om mina hemsidor. Då gäller det att använda sig av nyskapande och att inte vara en härmapa som gör precis som alla andra.

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *