En Genialisk Plan?


Istället för skapa hemsidor för produkter som jag säljer, istället ska jag starta hemsidor och pengar, investering och framgång! Sedan kontaktar jag miljardärer och försöker sälja denna kallade “startup”, för många miljoner dollar.

Vad är miljardärer intresserade av? Pengar!

Detta känns mycket smartare, än att starta bolag och sälja massa produkter med länkar. Jag nämner bara att detta är en prototyp och sajten har X-antal besökare idag och på sikt kan den generera 100-miljoner i vinst per år.

Jag läste nyligen, att det finns 47-dollarmiljardärer inom hedgefonder! Hur många som har hundra miljoner dollar eller ett par hundra miljoner dollar? Är det 400+-personer eller flera? Någon borde nappa på min sajt, om jag anlitar en skicklig advokat som får 10% av försäljningsbeloppet!

Lite som när Mark Cuban, sålde Broadcast. Men tanken är att min hemsida ska ha många besökare och skapa värde, och att det finns ett sätt att på sikt tjäna pengar med sajten.

Tänk om jag håvar hem, 10$ miljoner! Då åker jag hädanefter till Karibien varje vinter! Det hade verkligen varit fint att slippa det dassiga vädret denna tid på året!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *