Jag Är Mera Konservativ Än Någonsin Tidigare


Jag blir bara mera och mera konservativ för varje år som gått. Idag tycker jag till exempel att människor med en mestadels rik och positiv attityd, för eller senare kommer att nå framgång. Medan människor som gnäller och mera har en negativ bild till det mesta, alltid kommer att vara sådan!

Därför, ser jag inte poängen med att skänka miljarders miljarder kronor till fattiga. För dem som har ett rikt sinne, kommer någon gång att hitta framgång i livet och ta sig bort från fattigdom!

Jag skänker mycket hellre pengar till människor som är sjuka på nåt sätt. Kanske en enorm tumör i ansiktet som behöver opereras bort… Sånt för mig ligger mycket varmare om hjärtat. Grejen, med detta med att skänka för att råda bot på fattigdom är även, att det känns som pengarna inte alltid går till rätt människor. Eller är det jag som är paranoid?

Hade jag inte min lägenhet och var utfattig, då hade jag köpte en begagnad lastvagn och kastat in en säng i den! 😀 Allt för att ha en säng att sova i och leva ett soft liv…. Detta är dock inget för en familj! 😀


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *