Jag Ska Sadla Om Med Bloggen


Jag har tänkt skapa en cool hemsida här på Rikaste.se. Bloggen har cirka tio besökare per dag. Inte så många med andra ord, men det kan bli många flera.

Jag har tänkt härma EatThisMuch.com, men jag skapar så att man kan hitta saker att göra på sin fritid!! Både för rika och för dem som har noll på kontot.

Tänker nåt sånt här:

Nivå 1: 0kr

Nivå 2: 1 miljon

Nivå 3: 10 miljoner

Det blir bara en kul grej! Inget som jag tjänar pengar på…

P.S. Jag ska fortsätta att blogga på denna webbadressen, men istället använder jag domännamnet MostRichest.com. Där skapar det jag nämnt i detta blogginlägg. Det är mycket smartare att fokusera på USA! Jag är lite begeistrad över USA och har alltid varit det! Genom att skapa hemsida för USA, då kan jag nå 20X flera människor. USA har 20X flera vuxna individer! Så detta gör jag istället för att sluta blogga här.

P.P.S. Jag tycker att det är så skoj, att blogga här på RIKASTE.se. Som jag nämnt tidigare så är detta min lilla hemlighet, som jag inte berättat för någon! Därför alltid när jag berättat, om sin “senaste grej” då försvinner snabbt glansen med den grejen. Därför har jag hållit truten till familj och vänner. 😀


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *