Tre Roliga Projekt


Det känns bra, att jag äntligen lyckats tänka ut några roliga projekt. Det gäller att vara en mästare på att bygga värde för mänskligheten! För hela mänskligheten, inte bara för svenskar.. . (annars får du ej äta, …… skojar :D)

Dessa är mina tre projekt för webbplatser som jag kommer att anamma!

  1. En finanssajt som gör det möjligt att skapa en budgetplan direkt på sajten, alltså ingen mjukvara ska behövas. Och sajten stötar människor till att börja betala av skulder! Främst om man har ett enormt berg med skulder sas… ..
  2. Det andra projektet kommer att bli en sajt om kändisar. Som Wikipedia men handlar bara om människor. Det ska liksom bli och vara ett nav och sedan kan besökare lägga upp länkar om en kändis och det kan diskuteras. Jag har en tydlig bild för hur detta ska se ut. En grej som jag aldrig sett tidigare!
  3. Detta projektet handlar om lärdomar, regler för framgång och livets stora sanningar. Man ska kunna lägga till kunskap, information och lärdomar på sajten, precis som Wikipedia. Helt enkelt den ultimata utbildningssajten för nyfikna och gatusmarta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *