Om Bloggen


Denna blog handlar främst om hur jag ska bli bättre. Mitt fullständiga namn är Karl-Erik Gottfjerrt(nej, det är ett skämtnamn). Jag har inga barn och just nu ingen sambo. Då finns det tid för att leva rikt och hälsosamt! Inga barn som tjuter stup-i-kvarten och ingen sambo som gnäller om att flytta till större boende, eller annat kvinnor kan tänkas tjata om.. . ???

Jag bor i en tvårummare, 6km utanför Umeå. I Umeå har jag bott hela mitt vuxna liv!! Jag trivs jättebra men det är annat jag vill förbättra, sånt du läser om längst ned på denna webbplatsen. Jag hoppas att inom ett par år då kan nå 100 besökare per dag till bloggen. Jag gillar domännamnet, Rikaste.sebling-bling bara!.. 😀

Men den här bloggen handlar inte så mycket om pengar, utan istället om att leva RIKT utan MILJONER! Främst är det en plats för mig att föra logga för många förändringar jag vill göra i mitt liv. Helt enkelt finns “min plan” här för att nå nya höjder och mål!

Ibland blir det en kall bärs under helgerna, mina favoriter är Norrlands Guld, Burgenfelds (billig och god budgetöl) och Staropramen! Sedan finns det godare men dyrare bärs på Systembolaget, men jag nöjer mig vanligtvis med billig bärs!

Fem långsiktiga mål jag satt upp, dessa blir grundpelaren för att göra MITT Liv bättre:

  • Äta hälsosamt
  • Alltid ett välstädad boende(så jag trivs!)
  • Vårda mitt yttre
  • Förbättra mitt sparande
  • Mindre datasurfande