Målet är att nå ut till svenskar med denna webbplatssida. Att inspirera dagens och morgondagens svenska superentreprenörer. Jag vill att svenskarna ska vara internationellt ledande. Vem är jag då? Jag är 38 år och investerar amerikanska aktier helt öppet under TipRanks. Min senaste investering är Upstart Holdings. En aktie som jag kommer att äga till 2025. DU med kan tälja guld, det gäller att investera med de hetaste bolagen som dyker upp.

Jag är även frälst i den senaste flugan inom investeringsvärlden, NFTs. Har lite halvt bollat med tanken, att kanske börja sälja egna NFTs. Med NFTs finns det pengar att håva hem just nu, därför NFTs bara är i uppstartsfasen.

De flesta dollarmiljardärer tjänade förmögenhet med att driva eget bolag. Det finns nästan inga privatinvesterare som tjänat miljardbelopp på aktiehandel eller kryptovalutahandel. De enorma beloppen har entreprenörer håvat hem och inte privatinvesterare. Stewart Horejsi blev däremot dollarmiljardär genom att tidigt investera med Warren Buffett’s Berkshire Hathaway.

Uppdaterad 2021-11-15