Begravningen gick bra och nu planer


Begravningen blev lyckad och jätte fin. Det var runt femtio personer som var med i kapellet under ceromonin. Vissa hade jag aldrig träffat tidigare men allt gick bra! Jag är så glad för det, för jag lider ju av psykossjukdom, varit lite rädd att jag skulle få psykos och göra bort mig totalt. Typ dansa på bordet eller skrika eller nåt knas, för sånt kan man få för sig under stor psykos, men så blev det som tur var inte och det känns väldigt bra!! Farsan var också där och var gott stöd.

Nu kan jag släppa det här ett tag och det är inte bestämt ännu när askan ska spridas i gravasklunden!!

Nu ska jag försöka få lite projekt gjorda. Webbdesign, bok till film m.m.

Jag har ju varit med och skapat en bok. Det är en sci-fi novell baserad på mina tankar och idéer. Det är jag och EAC Andrews som skapat den boken. Jag kommer att gå under ett pseudonym då, det blir bättre om jag har ett engelskt klingande namn och den utspelar sig år 2255.

Grejen är att jag läser inte själv skönlitteratur. Jag tycker det mesta är så plottrigt skrivit och berättelserna blir långsamma. Därför ska jag försöka sälja den som ett filmmanus istället. Jag är mycket mer för filmer! Än att läsa skönlitteratur. Säljer väl den för cirka $2000, det ska vara ett riktigt kap! Då vill de gärna producera en film om filmbolaget kan tjäna stora pengar på den och jag behöver ingen del av den kakan.

Grejen är den, att jag hittat ett jättebra citat. Det lyder nåt i stil med, “Tänk vad mycket du kan åstadkomma om du inte bryr dig vem som får äran och berömmelsen.” – Harry S Truman

Så tänker jag om detta! Ha en fin kväll!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *